Een van de grootste zorgen bij het werken met een bezorgbedrijf is de kwaliteit van hun eten. Het is niet meer dan terecht dat je voorzichtig moet zijn met de biologische groenten die ze bij je thuis brengen. Hier zijn enkele handige tips om u in de goede richting te wijzen.

Volgens sommige leveranciers zijn alle groenten praktisch hetzelfde. Vraag daarom, net als bij hun vlees- en zuivelproducten, naar de basis van hun selectie. Zorg ervoor dat u vraagt ​​of de zending is gedaan door een bekende en gereputeerde pluimveewelzijnsorganisatie. Probeer indien nodig de respectievelijke boerderijen te bezoeken om ze van dichterbij te bekijken.

Natuurlijk moet je ook iets van het vlees in je dieet hebben. Er wordt gezegd dat vegetarische maaltijden geen eiwitten bevatten. Je kunt zeker zowel gehakt als scharrelvlees vinden om deze leemte op te vullen. Bovendien wil je misschien je maaltijden een beetje textuur geven. Vrije uitloop betekent dat de koeien geen korrels, gras en andere hormonen krijgen. gehakt betekent dat de stukken vers zijn en niet bevroren.

U zult ook profiteren van het uitgebreide gebruik van kruiden en specerijen in hun gerechten. U zult zien dat deze restaurants geen canola of andere oliën gebruiken bij het koken. In plaats daarvan bevatten ze linzen, peulvruchten, aubergines en artisjokken, evenals rogge, triticale en lijnzaad.

U kunt de veggie-add-ons vullen. Vegetariërs kunnen de vegetarische toppings vullen met rijst, pasta, taco-schelpen en magere kaas. Je kunt je eiwitten eten zonder dat je overtollig vet krijgt en zonder iets anders te doen. Sterker nog, je kunt naar eigen smaak nog wat champignons en uien toevoegen.

Maak van de groente een soep en serveer deze bij het vlees. Soepen met bonen en andere bonen zijn bijzonder lekker bij dit soort topping. Je kunt zelfs een stap verder gaan en een klein beetje tartaarsaus toevoegen voor een twist.

Bepaal of de groente al dan niet gaar is en of hij alleen is gekookt. Groenten die niet eerst worden gekookt, lopen het risico verkoold te raken.

Serveer de salade aan het einde van de maaltijd. Voeg eventueel een klein beetje dressing toe. U kunt uw alcoholische dranken ook bij de salade nuttigen of als aanvulling op andere gerechten. Het belangrijkste is dat je je voedingswetten afmaakt.

razak Alternative – Kip Curry

Kipcurry kan met vrijwel elk soort vlees worden gemaakt. Gebruik de combinatie van kip die je in je vriezer hebt. Bak de rest van het vlees af, voeg de currypasta toe en laat bakken tot de pasta bruin kleurt. Snijd de curry in kleine stukjes en voeg deze toe aan het gekookte kippenvlees. Als de kip gaar is, moeten de sappen druipen en een witte saus vormen. Gebruik dit voor een saus bij je rijst of zelfs om een ​​saus voor je pasta te maken.

razak Alternative – Gezonde Indiase Kip Curry

Voor deze kun je Indiase kip of Chinese kip gebruiken. Bak het kippenvlees af, voeg de kruiden en de curry toe. Een uurtje sudderen en je hebt een heerlijke curry met een pittige kick. Als je niet zo van de Indiase smaak houdt, kun je het vlees altijd met een beetje olie bakken en laten afkoelen voordat je de kruiden toevoegt.

razak Alternative – Griekse Kip Curry

Voor deze heb je Indiase kip of Chinese kip nodig. Bak de kip af, voeg de kruiden, kerrie toe. Een uurtje sudderen en je hebt een heerlijke maaltijd. Deze maakt het iets hartiger dan de andere recepten.

Tips

Gebruik voor een snelle, gezonde maaltijd meestal 3 grote mandarijnen van 25 ounce 1 middelgrote wortel van 10 ounce, uiteinden gehakt 1 middelgrote aardappel van 10 ounce, uiteinden gehakt 1/2 kop in blokjes gesneden geroosterde knoflookteentjes 1/2 kop gesneden olijven

Snijd de wortel in kleine blokjes. Snelkookpan gedurende 10 minuten zoals ik hierboven al zei, sluit dan het deksel. Blus de pan met de 2 eetlepels olijfolie en het zeezout, voeg dan de kip toe en bak op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten per kant. Voeg de Bereiding Soda Poppington toe en kook 5 minuten. Voeg de Cajun-kruiden, zwarte peper en knoflookpoeder toe. Roer en laat vervolgens 15-20 minuten sudderen.

atisme betekent gekookt in gebak

motiverende kracht

Chef-koks koken met andere ingrediënten

Groenten

Vis of andere zeevruchten

Ah, plastic

Plastic wordt waarschijnlijk al sinds het theolithische tijdperk bij het koken gebruikt. Snelkookpannen en pannen bestaan ​​al sinds de koloniale tijd. Maar als je terug in de tijd wilt gaan, voordat de magnetron en tv's werden uitgevonden, en voor het einde van de burgeroorlog, waren er geen potten en pannen meer. Alles gebeurde vlak voor een open vuur. Zachte kaas en andere soorten soep waren de hoofdgerechten.