Churros, Dessert, Confectionery, Nutrition, Food, Sweet

Hoewel de menu's van veel churros min of meer hetzelfde zijn, verschilt de bereiding van dit gefrituurde deeg voor bruiloften en andere vieringen aanzienlijk. Het deeg wordt gekookt in olie (geen vet) en veranderd volgens menu's in verschillende landen.

One Generation heeft daarom voor veel feesten gekookt deeg gebruikt, maar een van de belangrijke moderne technologische innovaties in de churro-industrie is de vacuüm-superolieboor. De churros worden uit de olie getild en voorzichtig naar verschillende rollen getransporteerd en in een bakvorm gedaan. Deze oliedichte kranen tillen het deeg op en laten het in een of twee hete oliepannen vallen, waarna de olie wordt gebakken. Het wordt vervolgens naar enorme bakpannen getransporteerd om in de oven of in een sneller tempo in een oven te worden gebakken. Dit levert een grotendeels duurzaam product op voor een verscheidenheid aan populaire churros.

Enkele van de belangrijkste punten van de churro-markt zijn:

Veel Europese churros zijn bekend in Amerika; vooral in New Orleans, dus er zijn veel mensen die een volledig Engelse churro in hetzelfde opzicht niet zouden overwegen. Het gefrituurde deeg van de churros wordt gebruikt om Spanjaarden aan te moedigen om Engels te leren spreken. Echter, in Europese churros, merk je meer dan het belangrijkste verschil in de "echte" Engelse churro, in vergelijking met het Filippijnse chu-fotokopieerapparaat. De reden hiervoor is het feit dat het gefrituurde deeg is gekookt in hete olie, in plaats van GM of andere plantaardige oliën. Engelse churros worden eenvoudigweg in hete olie gedompeld, waardoor de crêpe sneller gaar is en mensen hem dus gemakkelijker kunnen proeven, zonder de smaak te leren kennen, hoewel deze churro mogelijk minder wordt belast, afhankelijk van het huis waar hij wordt gedistribueerd . Ik geloof dat dit het belangrijkste verschil is tussen de twee markten. Er is een enorm verschil in de markt tussen de twee regio's.

Een belangrijke factor ook met betrekking tot de churro-markt is dat de vesters hoge kosten met zich meebrengen. Langzame en ongebruikelijk zonnige klimaten zorgen niet voor een constante aanvoer van brood. Een "f Kingdom club" die geen brood serveert, kan door sommigen worden gezien als een exotische luxe.

Taxus- of callianbrood is het favoriete brood in Spanje en wordt vanwege het hoge vetgehalte vaak als speciale traktatie gebruikt. Deze broden werden echter vóór en tijdens de rest van het Spaanse rijk gemaakt van "in-groepen" en waren daarom niet verkrijgbaar tegen zeer lage prijzen. Seizoensgebonden aanvoeren wordt beschouwd als een goede strategie voor de Indiase markt die de afgelopen eeuw groeide.

De churro-cultuur heeft een trouwe aanhang die moeilijk te dupliceren is en van generatie op generatie is doorgegeven. Gezien dit, heeft het tegenwoordig een gestage groei en zal het in de toekomst sneller blijven groeien.

Culturele en religieuze verschillen

isk barmannen

De "geverfde chocolaatjes"

De traditie heeft het niet overleefd door de mensen van vandaag

De vraag naar eten en drinken groeit; het zou een van de belangrijkste segmenten van de verticale, niet-directe markt kunnen zijn

Het is relatief onbeproefd en als zodanig een riskante optie

Globalisering ben bronnen -: er zijn veel blokken vers, vers zal vers blijven, welke benadering tot op heden een mogelijke toekomst is die goed is voor bijna 50% van de totale markt.

Dit is de tijd waarin de churro-industrie in zijn sterkste vorm is sinds de jaren 70 en een sterke en gestage groei heeft laten zien.

Als een traditioneel bedrijf zo veerkrachtig kan zijn dat het zonder reclame en merk kan draaien, waarom zou dit dan geen winstgevende zakelijke propositie zijn?