prijs evenals de inzet van een lunch voor twee tot twee en een half. Of heb je zin in een uitgebreide maaltijd? Dan is er ook een bediening aan tafel.

Als je aan een van onze tafels hebt gezeten, moet gezegd worden dat Breda uitzonderlijk eten heeft. Onze specialiteit is olijvensoep. Perfect, want als het de 'juiste' smaak is, wil je er meer van hebben. Als het niet je favoriete smaak is, spreek dan gewoon met een van onze obers voordat je bestelt, want zij kunnen zelf een ander geweldig gerecht voorstellen.

Wij leveren een lijst van specialisten met wijnen uit het verleden (vroeger) en heden, die u de mogelijkheid geeft om een ​​Roemeense wijn aan te vragen als uw favoriet niet aan onze smaak voldoet.

Bij het serveren van kwaliteitsvoedsel draait alles om smaak. Wij bereiden onze eigen marinades, dat is het brood dat u bij uw bestek eet en de wijn die wij zelf schenken uit de Bredase druivenpers. We zijn er allemaal zeker van dat je van het aroma zult houden. Voordat u klaar bent met eten, zult u dorst hebben.

Onze aangepaste bakkerijen zijn verantwoordelijk voor de goederen. We hebben ongeveer 50 verschillende soorten brood waaruit we kunnen kiezen. Het kookproces wordt allemaal gecontroleerd door een magnetron en we hebben een enorme bakoven.

We hebben alle maaltijden met een luxe van kwaliteit. Stel je voor dat je vers aan elkaar gebonden zit achterin een zilveren chirurgisch team terwijl elke stap van je lichaam wordt gecontroleerd op eventuele defecten,

Aan het einde van uw maaltijd wordt uw maaltijd in een zo klein mogelijke verpakking verpakt. Dus daar heb je het, je moet ons tenslotte vertellen "Heb je je allergieën naar Breda gebracht?"

We maken het zakendoen in Breda zo ontspannen en gemakkelijk mogelijk. Elke verplaatsing van de werkruimten van onze servers wordt verzorgd door een staf van volledig opgeleide huishoudspecialisten. Daarom is Breda gewoon de perfecte plek om het bedrijf in Zuid-Italië te starten. We bevinden ons in een combinatie van een klein stadje en stadscentrum, en een centraal zakendistrict. Vanuit professioneel oogpunt is dat de beste situatie om een ​​bedrijf te starten. Dit alles wordt ondersteund door een uitstekende klantenservice. Ons zeer hoffelijke en gastvrije personeel staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden."

(Sv Voestraat, 2006)