fiets

Nederland is de thuisbasis van vele beroemde steden. Een van de beroemdste steden is Amsterdam. Nederland wordt daarom ook wel de reusachtige stad van handel en commercie genoemd. Steden over de hele wereld drijven handel met elkaar. Dit zorgt voor een grote verkeersdrukte op onze straten, met de behoefte aan fietsenwinkels. De fietsenhandel is een drukke industrie in Amsterdam. Er zijn veel bedrijven en winkels waar je hier kunt kopen. Sommige fietsenwinkels hebben zowel fietsen als fietsonderdelen. Sommige zijn alleen bedoeld om fietsen te verkopen, maar u kunt hier ook fietsonderdelen kopen. Stadsfietsen, zoals sommigen ze noemen, zijn heel gewoon in Nederland. Een goed voorbeeld van deze stijl fietsen is het merk Giant.

Er zijn verschillende soorten fietsenrekken in Amsterdam. Ik heb er veel gezien, maar ik moet zeggen dat de fietsenrekken of fietsenrekken met fietsen met zwarte kooien en grote displays erop niet echt fietsenrekken zijn, maar gewoon fietsenrekken waarop fietsen worden uitgestald. Deze displays zijn meestal gewoon van hout, of van metaal. Er is een grote verscheidenheid aan rekken te zien. Te koop zijn teen, teen boards, box, box bents, kartonnen bents, acryl bents, push boards, super show cases, Recreatie display, trainer display, opslag display ding, en vele anderen. Er zijn standaard fiets accessoires om fietsen op te slaan, zoals kleine, relatief dunne stalen beker blikken, rood geverfd koper, plastic zakken, nylon zakken, en vele anderen. Deze fietsaccessoires zijn gewoonlijk voorzien van een laagje vet of was. Deze zijn allemaal ontworpen om de fiets te beschermen tegen de elementen. Sommige van de fietsenrekken zal hebben 3-punts hekken. Veel veilige plaats ongevallen zijn te wijten aan een fiets met gedaald aluminium, staal, of stalen bevestigingsmiddelen.

Elke fiets heeft een ” DeVos uit de winkel” bordpaal met een tweevleugelige ster. De fietsen van de politieafdelingen worden op kooien geplaatst. Hier worden de fietsen van de politie aan het voertuig opgehangen. Grote burgers laten ook valwanden op de fietsen schilderen. Over de geschilderde fietsen wordt een fietssignaleringspaal geplakt. Ik kom later op dit onderwerp terug.

De Nederlandse regering wil een ‘groen’ systeem van fietsen invoeren. In een nieuw systeem zullen fietsenrekken opnieuw worden geconstrueerd. Fietsen zullen worden gescheiden in twee categorie├źn: energiebesparende fietsen (MKB) en ‘high tech’ fietsen. High-tech fietsen zijn fietsen met voorzieningen als elektrische voertuigen (hybride fietsen), verlichting, stevige kooien voor de banden en nog veel meer.

Een fietsenrek in Amsterdam heeft, net als producten die in Nederland worden gemaakt, een kwaliteitsstandaard. Dit geldt ook voor Giant fietsen, dus ik heb gezien dat deze fietsenrekken van standaard formaat recentelijk zijn vergroot. Sommige fietsenrekken zijn 4 tot 6 keer groter gemaakt (in sommige gevallen)

Fietsenrekken zijn meestal gemaakt van aluminium, staal, of roestvrij staal. Ik weet niet wat de omstandigheden waren om mij te dwingen roestvrij staal te gebruiken (maar dat is een nieuw onderwerp). Er zijn fietsenrekken in Amsterdam waar betonblokken in de fietsenrekken zitten. Ik ben er niet zo zeker van dat dit type geschikt is. Ik heb echter nog niet gezien dat deze betonblokken uit de grond zijn gegraven of bedorven dan perfect! Dit type fietsenrek wordt de laatste tijd meer toegepast in trottoirs rond Amsterdam, Zuid-Creool, Utrecht.