fietsen

Bikelovers waarderen veel keuze bij het zoeken naar een fietsenwinkel in Amsterdam. Voor kinderfietsen hebben we het assortiment nieuwe en gebruikte elektrische fietsen, zoals hieronder afgebeeld (zonder batterijen): Elektrische fietsen: Op beurzen bieden wij vaak demo-ritten aan op een of meerdere modellen elektrische fietsen. (Ook stalen van accu’s…)

Dit is een deel van de fietsen die we hebben en die te koop zijn. Of tentoongesteld ( Telmatten) Op de volgende foto’s ziet u enkele van de fietsen die we al een tijdje niet meer in het Nederlands hebben getoond.

Er is een nieuwe fiets te zien!

Een gloednieuwe Liebherr 1315 Electrogard met een 8TA geheugen.

Of een 1 jaar oude Liebherr S46 Electrogard met een 4TA geheugen. (Op display.) Deze fiets heeft een aluminium kuip en een zeer comfortabele zitting, die gemakkelijk ronddraait ( stel je voor het gewicht van een 5 kg persoon erop ) Dit is zeker om te voldoen aan alle bijpassende onderdelen voor elk niveau lichtgewicht ( bike thrilled ) avontuurlijke rijder. Als een kind, fiets comfortabel rond het fietspad en in een openbaar park.

De beste manier om een van deze te testen is om het te rijden! ( eigenlijk hebben een vriendschappelijke wedstrijd, op uw lokale fiets sportschool )

Of als je een man bent, koop een HuntEMS Pronergizer. Dat is zeer goed beschikbaar op de markt deze dagen.

De Pronergizer is een nieuwe en zeer compacte vermogensindicator op zonne-energie en batterijen. Hij is uiterst duurzaam en echt gemakkelijk te gebruiken. Je moet het opladen met batterijen, maar dan is het klaar voor gebruik, werkend als een spookvrije cel. U moet het kleinere ‘ pictogram op de voorkant van de Pro galvanizer aanraken om te zien of u aan het opladen of ontladen bent. En eenmaal opgeladen, kan je zwaartekracht in het appartement blijven staan.

Of je koopt een Pro galvanisator, neemt hem mee, met een cel aan boord, dat is genoeg om ongeveer 4h te draaien (ongeveer 200 reserve) , of als je een iets langer plan hebt, probeer dan een andere te zoeken!

Of een nieuwe fiets? Bekijk de nieuwe fiets die te koop staat in Amsterdam: De nieuwe fietsen uitgestald in de etalage van onze winkel. Een van deze fietsen is een sexy nieuwe Liebherr Electrogard met een 1 jaar oude accu ( accu biedt een lang gebruik, hoewel vrij duur).

Als je in Amsterdam naar fietsen zoekt, zul je in veel gevallen vinden wat je nodig hebt, en eigenlijk is het in dit geval te moeilijk om op een fietsenspeciaalzaak te vertrouwen om je advies te geven over wat je krijgt of zelfs om je een exacte keuze te geven tussen bepaalde merken. Daarom is het beter om naar een plaatselijke fietsenwinkel op Eek dispense te gaan en een fiets te bestellen zoals deze Pro galvanizer voor de Liebherr die slechts een bescheiden prijs heeft ( mensen kopen vaak fietsen als ” manier om het te doen” ” voor het weekend” niets anders, niets van dat alles! ) of om een gespecialiseerde dienst te vragen.