Chocola, Bars, Donkere Chocolade

Certificaatverwerking in België voor eten en drinken dat in de VS is geïmporteerd, is vereist. Dit geldt ook voor Nederlandse snoepjes en andere producten die lokaal zijn geproduceerd. Bij de verwerking van fruit en noten wordt alleen gewerkt met door de Belgische overheid toegestane keurmerken.

Naast het voldoen aan KOSTEN, is er een GROOT probleem. Alleen chocolade en sommige andere producten die chocolade bevatten, moeten worden gemarkeerd. Andere producten bevatten zowel rauwe cacao als koolzuurhoudende vruchtensappen.

Het proces is lang en goed gepland. Het is zo succesvol geweest in het omzetten van oude recepten in nieuwe.

Een paar voorbeelden areolo honing en chocolaatjes. Nogmaals, ze zijn allemaal omgezet in het gebruik van rauwe cacao en chocolaatjes. Het proces duurt meestal ongeveer 2 ½ jaar omdat het geduld vereist. Het begon oorspronkelijk met het maken van chocolaatjes en het gebruik van cacao om er chocola van te maken en zo oolo-honing te maken.

Een paar fabrikanten maakten gebruik van de goedkope arbeidskrachten en zo werd chocolade geboren. Deze pioniers realiseerden zich dat cacao in Amerika niet geraffineerd was en dus werd daar de originele chocolade gemaakt. Ze begonnen vervolgens cacao te verwerken en kwamen op de proppen met de gecondenseerde chocolade. Vervolgens konden ze de twee helften aan elkaar bevestigen om het nieuwe product te maken.

Aan de andere kant van het verwerkingsspectrum ontstond echter een ander type chocolade. Deze chocolade werd undeclined chocolate genoemd. Het proces van het maken van deze chocolade was door chocolade in een schaal te gieten (zoals een piramide) en deze vervolgens in het midden te breken. Nadat de schaal was gebruikt om de chocoladevloeistof te verwerken, zou het midden breken en dat zou de chocolade verzegelen. Het is belangrijk om de twee helften direct na gebruik van elkaar te scheiden.

Wij denken dat Undeclined Chocolate betekent dat de chocolade niet geraffineerd is. Het proces van het maken van de chocolade vereist dat de chocolade altijd in de droogkamer blijft die constant aan het opwarmen is. Ook is continue lichtbewaking vereist, zodat de droogkamer altijd continu licht heeft. continu licht zou niet mogelijk zijn als de fabrikanten de deuren ongeremd zouden openen en sluiten.

Ook moet de chocolade absoluut heet en goed verlicht zijn, zodat de sintels niet kunnen knappen. De kamer moet ruim zijn en dit kan een soort filtersysteem zijn. Het ontwerp is interessant omdat de sintels altijd naar de warmtebron moeten worden gericht. Ze zullen langzaam en gestaag op en neer gaan en niet sneller stijgen dan de hitte zou doen.

Het Hot Chocolate-proces houdt namelijk de warmte vast en de sintels zullen niet verbranden. Door het herhaalde proces van het sluiten van de schaal en het vervolgens laten rijzen, kan de chocolade naar boven komen. Helaas zou de chocolade niet goed worden verzegeld en zou de Verkeerde smaak kunnen worden bedorven.

Het geheim is om de chocolade op de juiste manier voor te verwarmen. De traditionele manier is om het gedurende 10-15 minuten te koken, alleen in dit stadium. De lage temperatuur is namelijk cruciaal voor de volledige chocoladeproductie.

Aluminiumfolie is nu vervangen door Two-in-one Filters. Dit wordt gebruikt in veel commerciële en thuischocoladeproductie vanwege het vermogen om de geproduceerde chocolade te filteren om een ​​hoge kwaliteit te garanderen die chocoladeliefhebbers echt willen. De chocolade wordt nu gemaakt in One-in-a-Half maten en niet in de gebruikelijke maten. Ook werd de prijs verhoogd.

Dus, wat krijg je als je je eigen chocolade maakt? waarschijnlijk meer gezondheidsvoordelen en een betere smaak dan je in de winkel kunt kopen. Als je echt wilt, kun je er zelf een maken en geld besparen en het bij je maaltijden of voor andere gelegenheden eten.